• Úradné hodiny počas prázdnin
          • Úradné hodiny počas prázdnin

          • Milí rodičia!

            Počas prázdnin sme Vám k dispozícii v tomto čase:

            Utorok a štvrtok: 10:00 - 12:00 h.

            Prosím Vás, zvoňte na zvonček sekretariát.

            V prípade, že máte záujemu o osobné stretnutie

            je potrebné sa vopred dohodnúť telefonicky alebo mailom

            na t.č.: 0948 544 327 .

            Prajeme Vám požehnaný čas letných prázdnin

            plný veselých zážitkov s Vašimi rodinami.

             

        • Školský výlet 5.A + 6.A - Banská Štiavnica
          • Školský výlet 5.A + 6.A - Banská Štiavnica

          • Dňa 11.- 13. júna 2017 sme sa my, žiaci 5. A a 6. A, spolu s našimi pani učiteľkami vybrali na trojdňový výlet, ktorý bol spojený s exkurziu.

            Vyrazili sme v nedeľu z bratislavskej Hlavnej stanice a vlakom Urpín sme sa odviezli do Žarnovice, kde nás už čakal minibus, ktorý nás previezol do Banského múzea, kde sa o dvanástej začala prehliadka štôlne Bartolomej.  Pred vstupom si každý obliekol žltú prilbu a plášť podľa svojej veľkosti.  V štôlni nás sprevádzal mladý študent, ktorý nám porozprával veľmi zaujímavé veci o fáraní, dolovaní ale aj banských permoníkoch.

            Z múzea sme sa odviezli do Chaty West v blízkosti jazera Počúvadlo, kde sme sa ubytovali a vyšantili až do neskorého večera.

            Nasledujúci deň nás čakal náučný chodník, kde sme sa zoznámili s miestnou faunou a flórou.  Večer nás čakala opekačka a výborná nočná hra na lovcov. Od blížiaceho sa dažďa nás zachránila úprimná modlitba k Panne Márii, tá sa nám postarala o krásny večer a zadržala mraky nad Počúvadlom.

            Posledný deň sme si ráno zbalili veci a vybrali sme sa do mesta Banská Štiavnica, kde sme navštívili štiavnický drevený betlehem, vyskúšali sme miestnu zmrzlinku a posilnený sme vyšli na kalváriu, odkiaľ bol nádherný výhľad na celé okolie. Niektorí jedinci boli veľmi unavení a cestou z kalvárie vydávali zvuky ako moriakJ.

            Zlatým klincom programu bola jazda luxusným autobusom, v ktorom sa vozia fanúšikovia FC Barcelony a dokonca aj samotný Messi na štvrtom sedadle na pravej strane.  Autobus nás bezpečne doviezol opäť do Žarnovice, odkiaľ sme sa šťastne vláčikom Sitno dostali domov do Bratislavy.

                                                           Z výletu zo Štiavnice si odnášame krásne a nezabudnuteľné zážitky!