• Mobilní používatelia
          • Mobilní používatelia

          • Milí mobilní používatelia,

            Váš rozvrh si môžete skontrolovať aj na Vašom mobilnom zariadení. Ak máte iPad, iPhone alebo Android zariadenie, môžete si stiahnuť natívnu aplikáciu pre Vaše zariadenie.

            Pre viac informácii, pozrite prosím mobile.edupage.org

        • Rozvrhy a suplovanie
          • Rozvrhy a suplovanie

          • Milí učitelia a študenti,

            môžete si skontrolovať Váš rozvrh a aktuálne suplovanie. Stačí kliknúť na odkaz v hornej časti stránky.

        • Vznik tejto www stránky
          • Vznik tejto www stránky

          • Stránka našej školy je konečne na internete. Nájdete tu množstvo rôznych funkcií a zaujímavostí. Zoznamy žiakov, tried, učiteľov, rozvrhy, aktuálne suplovania a množstvo iných údajov.
          • Zapájame sa... Boj proti hladu

          •  

            Vincentská rodina aj tento rok organizuje 10. ročník celoslovenskej verejnej zbierky Boj proti hladu na pomoc chudobným na Haiti, Hondurase, v Albánsku, Rusku, na Ukrajine a Slovensku.

            Na našej škole sa môžeme zapojiť od štvrtka 22.9. 2016 do 7.10.2016.

            AKO?

            Zakúpením medovníčka počas prestávok od žiakov, ktorí budú mať pokladničku označenú logom zbierky alebo na vrátnici u pani vrátničky.

            Poslaním darcovskej SMS v tvare DMS VINCENT na číslo 877 od 1. mája 2016 do 28. februára 2017. (Cena darcovskej SMS je 2 €.)

            Modlitbou – akoukoľvek alebo aj nasledujúcou, ktorá sprevádza zbierku Boj proti hladu: „Milujúci Boh Otec, tvoj Syn Ježiš Kristus povedal, že chudobných budeme mať vždy medzi sebou. Prosíme Ťa Bože, nech nás Duch Svätý naučí poznávať potreby núdznych. Podľa vzoru svätého Vincenta, zapáľ v srdciach ľudí dobročinnú lásku, aby sme v chudobných spoznali tvár Tvojho trpiaceho Syna. Otče náš...“

            finančným príspevkom na číslo účtu 20286026/6500, názov: Zbierka - Boj proti hladu (IBAN SK7265000000000020286026 BIC POBNSKBA)
            (Núdznych a hladujúcich môžete podporiť vkladom alebo prevodom na účet počas celého roka, keďže účet ostáva aktívny aj do ďalšieho ročníka zbierky. Ďakujeme!)

             

            Viac informácií nájdete aj na www.bojprotihladu.sk 

          • Voľby do Rady školy

          • Milí rodičia,

             

            13. septembra 2016 prebehla 1.časť volieb do Rady školy zo zástupcov rodičov.
            Boli zvolení títo kandidáti:
             

            1. Tomáš Ravinger
            2. Matej Černák
            3. Daniela Drábová

             

            2. časť volievb za pedagogických a nepedagogických zamestnancov sa uskutoční do konca mesiaca október. 

        • Presádzanie kvetov počas prázdnin
          • Presádzanie kvetov počas prázdnin

          • Počas prázdnin nie je škola až taká opustená, ako by sa mohlo zdať na prvý pohľad. V posledných prázdninových dňoch – 31. augusta 2016- sa niektoré naše pani učiteľky rozhodli, napriek svojim „papierovým“ povinnostiam, zveľadiť školské kvety a pripraviť ich na prvý školský deň. Veľkou pomocou im bola žiačka Simonka Stahlová zo 7. A triedy, ktorej mamina pracuje v kvetinárstve a poskytla škole zeminu a hnojivo na kvety.

            Zhromaždili teda všetky rastlinky a kvetinky, ktoré v našej školičke máme. Tie, ktoré už neboli schopné života, odprevadili do smetných košov a ostatné presadili, vymenili im zeminu a pohnojili ich, aby mohli ďalej spokojne rásť a skrášľovať prostredie našich chodieb a schodiska.

            V tejto aktivite sa chystajú pokračovať žiaci 6. A a 7. A pod vedením pani učiteľky Brejčákovej, a to v rámci hodín biológie aj počas školského roka.

            Ďakujeme im za ich snahu a ochotu venovať kúsok z ich času na skrášlenie priestorov, v ktorých sa denne pohybujeme, rovnako ďakujeme Simonke a jej mamine za nezištnú pomoc a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu. Fotografie si môžete pozrieť TU.

        • Grant ErasmusPlus pre našu školu
          • Grant ErasmusPlus pre našu školu

          • Naša škola získala grant ErasmusPlus!

            Začiatkom mája sme sa dozvedeli potešujúcu správu: náš projekt „Učme zaujímavejšie, vyskúšajme nové metódy a spolupracujme s priateľmi v Európe!“ (autor M. Čambalová) bol veľmi pozitívne ohodnotený a v Kľúčovej akcii KA1 ErasmusPlus sme získali grant.

            Čo to znamená pre našu školu?

            Naše dve pani učiteľky J. Magulová a M. Čambalová sa počas letných prázdnin zúčastnia na učiteľských kurzoch vo Veľkej Británii v mestách Portsmouth a Cheltenham.

            Čo to znamená pre našich žiakov?

            Aby sme posilnili európsku dimenziu školy, v budúcom školskom roku začneme spolupracovať s partnerskými školami v Európe prostredníctvom platformy eTwinning. Naši žiaci budú komunikovať so svojimi rovesníkmi z európskych krajín a spolupracovať pri riešení rôznych úloh v anglickom jazyku a prírodovedných predmetoch.

            Projekt  bude trvať počas celého školského roku a na záver budeme súťažiť o hodnotné ceny!